PLANIRAJU DA SABOTIRAJU IZBORE: Nasilna grupa aktivista planira provokacije na biračkim mestima - kriju se iza EKO aktivizma!

Autor:

Vesti

02.04.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala, ali nasilna grupa “eko”- terorista, lažnih aktivista i autošovinista planira niz nasilnih incidenata i provokacija na biračkim mestima širom Novog Sada.

PLANIRAJU DA SABOTIRAJU IZBORE: Nasilna grupa aktivista planira provokacije na biračkim mestima - kriju se iza EKO aktivizma!

Foto: printscreen

Svesni da se kandidati koje podržavaju vrte oko cenzusa i nemaju podršku građana, ovi ekstremisti okupljeni oko Brajana Brkovića rešeni su da sutra isprovociraju građane i neistomišljenike i da krvlju oboje izborni dan, a slične scenarije i najavljuju glasno.

Tako Brajanov pobratim, Miran Pogačar u intervjuu za jedan drugi portal otvoreno i najavljuje da će se izbornoj volji građana suprotstaviti nasiljem!

Podsećamo, ova mala grupa, čiji osnovni trio čine Brković-Bagarić-Pogačar već se istakla maltretiranjem trudnica i penzionera na blokadama, prebijanjem svojih aktivista, ali i neistomišljenika i napadom dimnom bombom na urbaniste. Svoje političke stavove kultivisali su kroz parolu “Srbe na vrbe” i skrnavljenjem nacionalne zastave na Limanu.

Kako nezvanično saznajemo, za sutra planiraju blokade biračkih mesta, pretnje biračima, razbijanje kutija, a snimke maltretiranja širiće društvenim mrežama kako bi zastrašili Novosađane, a biće prepoznatljivi po naranđžastim prslucima sa slike.

NS Uživo poziva građane da ne nasedaju na provokacije šake plaćenih primitivaca koji ruže i ruše grad, a državne organe da rade svoj posao i da ne dozvole da pristojni Novi Sad na dan izbora ponovo bude talac malobrojne ekstremističke družine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Milika

02.04.2022 12:40

Sve ovo što opozicija radi za vreme izborne tišine,govori o tome kakvi su to podmukli i oholi ljudi. Da Bog sačuva od ovakvih kao što su ovi papagaji i kokošari!

popovic77

02.04.2022 13:10

Znaju da ne mogu dobiti izbore pa ce pokusati to da urade sabotazama,svi koji budu na kutijama ujedno da budu i na oprezu

Oki

02.04.2022 13:15

Nadam se da do toga neće doći. To nam ne treba. Srbija treba da napreduje.

Pera

02.04.2022 14:54

Predizborna tisina, zakon, nista a?