Era Ojdanić o UNUKU koji je UHAPŠEN zbog PROSTITUCIJE: Folker potvrdio da je Nikola pred TUŽILAŠTVOM, pa otkrio istinu o Kaji Ostojić i njenom menadžeru!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

02.04.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić oglasio se za portal Republika.rs i otkrio istinu o njegovom unuku Nikoli koji je uhapšen zbog prostitucije.

Era Ojdanić o UNUKU koji je UHAPŠEN zbog PROSTITUCIJE: Folker potvrdio da je Nikola pred TUŽILAŠTVOM, pa otkrio istinu o Kaji Ostojić i njenom menadžeru!

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Poznati folker Era Ojdanić oglasio se za portal Republika.rs nakon priče da je njegov unuk Nikola Anđelić pao zbog prostitucije. Era je na poziv našeg portala ostao u šoku, ali je potvrdio da se trenutno čeka presuda tužilaštva o svemu što se desilo. 

Republika

Foto: Estock/Č.VUKOJIČIĆ

Era Ojdanić

 

- Pojma nemam, čuo sam noćas to,Nikola Anđelić je primer deteta u celoj familiji! Niti je kriminalac, niti lopov, završio DIF i radio je u teretani, jedan je od trenera među najboljima. Tako se priča... On je meni pre mesec dana rekao da trenira kod njega Kaja, moja koleginica, koja je bila sa mnom u velikom ratu, i njen menadžer. I tako dalje... Rekao mi je da su u principu da ga zivkaju, da se druži sa njima, ništa više od toga, sve najbolje, istinu je rekao, nikada me nije slagao. Ništa mi nije pomeo o svemu danas što se čita! Jedva čekam sad su pred istražnim u tužilaštvu, jedva čekam rezultat da vidim šta je u pitanju. On živi sa svojim bratom u stanu, sa Urošem. Otac im je umro, Milena moja živi u Žarkovu! Zatečeni! Ništa više ne mogu da kažem, jedva čekam! -  govori Era za Republika.rs. 

 

Jesi li čuo sa Nikolom? 

- Nisam se čuo sad njim, ima sigurno deset dana. Mada, ne zna ko mi je rekao pre tri, četiri dana je dolazio kući, njemu su baba i deda iz sela gde ja živim. Nisam ga video, ni čuo! Zatečen sam i Milena je zatečena, sikira se, a operisana pre dvadeset dana! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

 BONUS VIDEO: 

 

 

Komentari (2)

Loading
Kale

02.04.2022 11:55

Kod dede u motelu se povremeno odrzavaju druzenja..

Arkan

02.04.2022 12:57

Kakav moze biti Unuk,kad mu je deda kompletan Kreten!Mars!