Opljačkani Bekamovi! Ukradene dragocenosti od nekoliko HILJADA, celom događaju svedočila DESETOGODIŠNJA ĆERKA Harper!

Autor:

Zabava

02.04.2022

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opljačkani Viktorija i Dejvid Bekam.

Opljačkani Bekamovi! Ukradene dragocenosti od nekoliko HILJADA, celom događaju svedočila DESETOGODIŠNJA ĆERKA Harper!

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

Jedan od najpoznatijih parova Dejvid Bekam i Viktorija Bekam našli su se u neprijatnoj situaciji kada se dogodila provala u njihovu porodičnu vilu u Londonu, prenosi The Sun.

 

 

Kako se navodi, Viktorija i Dejvid su bili u kući sa svojom desetogodišnjom ćerkom Harper, a da su opljačkani je shvatio njihov sin Kruz koji se vratio iz izlaska i video da je prozor razbijen i spavaća soba opljačkana. Bekamovi su odmah pozvali policiju koja je stigla na lice mesta, izvršili uviđaj i popisali količinu načinjene štete.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Harper je bila u kući u trenutku pljačke

Kako se navodi, ukradeni su dizajnerske i električne predmete u vrednosti od nekoliko hiljada funti. PR londonske policije potvrdio je da su primili prijavu 1. marta, te da je istraga i dalje u toku.

- Nažalost bil isu žrtve profesionalnih lopova koji su aktivni u ovom području. Sreća je da su uspeli da uzmu stvari iz samo jedne sobe pre nego što su otišli - rekao je izvor blizak paru.

 

 

Na snimcima sa sigurnosnih kamera se navodno vidi maskirani provalnik koji se popeo preko ograde dvorišta, a potom ušao u spavaću sobu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading