Vil Smit OČAJAN zbog svog postupka na dodeli Oskara! Glumac podneo OSTAVKU Akademiji filmske umetnosti i kulture: SRCE MI JE SLOMLJENO!

Autor:

Zabava

02.04.2022

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vil Smit podneo ostavku Akademiji filmske umetnosti i kulture, izvinjava se zbog svog postupka.

Vil Smit OČAJAN zbog svog postupka na dodeli Oskara! Glumac podneo OSTAVKU Akademiji filmske umetnosti i kulture: SRCE MI JE SLOMLJENO!

Foto: Tanjug/AP

Glumac Vil Smit nakon što je na 94. dodeli Oskara izašao na scenu i ošamario Krisa Roka, podneo je ostavku u Akademiji filmske umetnosti i kulture.

Republika

Foto: AP Ian West

Vil Smit podneo ostavku Akademiji filmske umetnosti i kulture

Kako je rekao u svom intervjuu za Variety njegovi postupci tokom ceremonije su ''šokantni, bolni i neoporostivi'', te dodao da prihvata sve posledice koje Upravni odbor Akademije bude izdao. 

- Lista onih koje sam povredio je duga, uključujući i Kirsa, njegovu i moj porodicu, prijatelje i svu prisutnu publiku i onu kod kuće. Izneverio sam poverenje Akademije. Ostalim nominovanim i pobednicima sam oduzeo priliku da slave i budu slavljeni zbog svog izvanrednog rada. Srce mi je slomljeno - rekao je glumac.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Vil Smit udario Kris Roka

On je takođe dodao da je njegov postupak tokom ceremonije doveo do toga da dobitnici nagrada ostanu u senci i zanemareni.

- Želim da vratim fokus na one koji zaslužuju pažnju zbog svojih dostignuća i dozvolim Akademiji da se vrati neverovatnom poslu koji radi na podršci kreativnosti i umetnosti u filmu - rekao je Smit.

Akademija je saopštila da je prihvatila Smitovu „trenutnu ostavku“ i da će „nastaviti da ide napred“ sa svojim disciplinskim postupkom protiv njega zbog kršenja standarda ponašanja grupe. Smit je podneo ostavku dva dana nakon što se organizacija sastala da pokrene disciplinska saslušanja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading