PONOŠ OPET PRIZNAO GENOCID U SREBRENICI: O tome treba da uče deca u školi

Autor:

Vesti

25.03.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat koalicije "Ujedinjeni za pobjedu Srbije" Zdravko Ponoš danas je u Novom Pazaru još jednom priznao genocid u Srebrenici.

PONOŠ OPET PRIZNAO GENOCID U SREBRENICI: O tome treba da uče deca u školi

Foto: ATA Images

On je novopazarskom radiju Sto plus na pitanje da li će, ukoliko očekuje glasove Bošnjaka u Novom Pazaru, osuditi genocid u Srebrenici rekao da je "ono što se desilo u tom gradu doživelo svoju pravosudnu i zatvorsku sankciju".

- Srbija se odredila prema tome kroz Skupštinsku deklaraciju, zauzela jasan politički i vrednosni stav i kao članica Ujedinjenih nacija poštuje svoje međunarodno preuzete obaveze. To ne treba da bude deo dnevnog preispitivanja među nama, bez obzira da li smo Srbi ili Bošnjaci. Znamo šta se desilo, krivci su kažnjeni, o tome treba da uče deca u školi, jer je to dio naše istorije - rekao je Ponoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Pierre

26.03.2022 00:57

Gubi se iz Srbije !

Smederevac

26.03.2022 08:24

I ....tetku iz N.Sada......bruko.

Balkan

26.03.2022 11:23

Mene samo interesuje da li vi kao domace glasilo postujete Deklaraciju Skupstine Republike Srbije ili ne, po vasim tekstovima i inih novina i TV stanica bice da ne postujete odluku najvise instance u nasoj drzavi. Zanam da ovo necete objaviti jer ne ide u korist vasih miljenika, ali procice vas to. Ziveli