DELA GOVORE! ODJEKNULE REČI PREMIJERKE: Dok drugi pričaju, mi radimo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.03.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na Tviteru i objasnila koliko je aktuelna vlast uradila na polju zaštite životne sredine.

DELA GOVORE! ODJEKNULE REČI PREMIJERKE: Dok drugi pričaju, mi radimo! (VIDEO)

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

Brnabićeva je šerovala post koji je objavila Srpska napredna stranka (SNS) a u kome je navedeno da Srbija planira da uloži čak 3,5 milijardi evra u projekat "čista Srbija".

- Prirodu Srbije smo pozajmili od naše dece. Zato je moramo ostaviti zdravom i čistom za sve nas. 3,5 milijardi evra ulažemo u projekat čista Srbija - navodi se u postu koji je objavila SNS, a koji je premijerka prokomentarisala poručivši:

 

 

- Dok drugi pričaju o životnoj sredini, mi radimo. Gradimo filtere na našim termoelektranama i menjamo kotlove da ne koristimo ugalj i mazut - sve za bolji kvalitet vazduha. Čistimo divlje deponije i pravimo sanitarne. Gradimo postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. #DelaGovore - napisala je Brnabićeva na Tviteru.

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading