PINOKIO NOVINARSTVO! Premijerka rasturila tajkunske medije: BROJEVI SVE GOVORE!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na laži medija pod kontrolom tajkunske opozicije.

PINOKIO NOVINARSTVO! Premijerka rasturila tajkunske medije: BROJEVI SVE GOVORE!

Foto: Tanjug/printscreen

Takozvani nezavisni mediji, a zapravo propagandna glasila tajkuna Dragan Đilasa i njegovog pajtosa Dragana Šolaka iz petnih žila trude se da ubede građane Srbije da danas lošije žive nego za vreme žute karamile koja je vedrila i oblačila Srbijom do 2012. godine.

Portali koje uređuje Đilas, Nova, N1 i Direktno horski su objavili tekstove u kojima se tvrdi da je potrošačka korpa za vreme vlasti SNS poskupela 25 odsto.

Republika

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

 

Na očigledne nestine Đilasovih medijskih kerbera morala je da reaguje i premijerka Ana Brnabić, koja je na izveštavanje medija pod kontrolom opozicije nazvala - Pinokio novinarstvom.

Đilasovi mediji i istina - nikako da se pomire. Đilasovi mediji: za vreme SNS potrošačka korpa poskupela 25%! Istina: za vreme SNS kupovna moć porasla između 30,4% i 42,2%.  "Zaboravili" da su, od 2012., prosečne zarade porasle 63%, a minimalne 97,3%. Pinokio novinarstvo - napisala je premijerka, dok je uz obajvu objavila i fotografiju sa naslovima na opozicionim medijima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading