OSTOJA RASPALIO VATRU PRED KUP: Zvezda nam završila NAJVEĆE pojačanje!

Autor:

Sport

17.02.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, potkačio je "gradske rivale" pred početak Kupa Radivoja Koraća!

OSTOJA RASPALIO VATRU PRED KUP: Zvezda nam završila NAJVEĆE pojačanje!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Nebojša Čović

Utakmicama između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca od 18h, i Mege i Zlatibora od 21h počinje novo izdanje Kupa Radivoja Koraća. 

Tim povodom oglasio se i predsednik Partizana Ostoja Mijailović. 

Poznato je pravilo da u domaćem kupu klubovi imaju pravo na samo četiri stranca u timu. Zbog toga su u Beogradu ostali Jam Madar i Gregor Glas i Partizan neće moći da računa na njihovu pomoć u Nišu.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Ostoja Mijailović

I pored toga crno-beli su poveli pet stranaca, jednog više nego što je dozvoljeno. Zbog toga se Ostoja Mijailović zahvalio Crvenoj zvezdi koja je Kevinu Panteru dala srpski pasoš u vremenu dok je nastupao za njih.

- Pravilnik je da četiri strana igrača mogu da nastupaju, naš nijedan neće dobiti pasoš, ali mi imamo Pantera, koji ga već ima. Nije ga dobio od Partizana, želim da se zahvalim našem gradskom rivalu što mu je to omogućio. Omogućili su mu da igra kao srpski igrač - poručio je Mijailović i dodao:

- Učinili su nam veliku uslugu i mislim da će Panter biti jedan od ključnih igrača koji će praviti razliku. Mi to nismo radili previše u prošlosti, ali eto, tako se desilo i još jednom se zahvaljujem gradskom rivalu - zaključio je Mijailović u opširnom intervjuu za "Objektiv".

Crno-beli svoju utakmicu četvrtfinala Kupa igraju u petak protiv zemunskog Borca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading