VUČIĆ KOD PATRIJARHA: Predsednik Srbije se sastao sa Porfirijem (FOTO)

Autor:

Vesti

25.02.2022

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem, a očekuje se da se obrati građanima u 18.15 sati.

VUČIĆ KOD PATRIJARHA: Predsednik Srbije se sastao sa Porfirijem (FOTO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

- Upoznao sam Njegovu svetost patrijarha srpskog g. Porfirija sa odlukama koje će srpski državni vrh doneti u vezi sa situacijom u Ukrajini i od njega zatražio mišljenje. Razgovarali smo i o pritiscima kojima je Srbija poslednjih nekoliko dana izložena - napisao je na Instagram profilu "buducnostsrvijeav".

 

 

Prethodno je u Palati Srbija održana Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, treća ove nedelje, na kojoj je razmatrana situacija u regionu i u Ukrajini.

Njome je predsedavao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a prisustvovali su i predsednik parlamenta Ivica Dačić, premijerka Ana Brnabić, ministri odbrane Nebojša Stefanovića, pravde Maja Popović, finansija Siniša Mali, direktor BIA Bratislav Gašić, predstavnici vojske i policije.

Vučić je juče predsedavao Savetom za nacionalnu bezbednost i sa članovima Saveta razmenio informacije o situaciji u regionu i u Ukrajini, a prisustvovao je i sednici Vlade Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading