PROFESOR RADENOVIĆ U MEROŠINI: Ovo je deo istorije, želim da budem bar u fusnoti pored Vučića i Brnabić

Autor:

Vesti

19.02.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor matematike Stojan Radenović obratio se na predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Merošini, kojem prisustvuje i predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

PROFESOR RADENOVIĆ U MEROŠINI: Ovo je deo istorije, želim da budem bar u fusnoti pored Vučića i Brnabić

Foto: printscreen/Tanjug

Radenović je istakao da je Srbija danas nova država i da je to svima jasno.

- Ponosan sam da govorim pred ovoliko ljudi. Srbija je sad nova država i to je jasno ne samo vama već i vašim političkim protivnicima. Matematika kojom se ja bavim gleda samo rezultat i kad su me pitali da li hoću da podržim listu SNS, zastao sam, to se ne dovodi u pitanje bilo kog čoveka koji gleda rezultat, rezultat i dela govore. Rezultat je taj koji svakog čoveka vodi kroz život i zato se nisam premišljao da li da pristupim listi - kazao je on i dodao:

- Nisam se dvoumio, ponosan sam, da mi oprosti predsednik Vučić i predsednica Vlade, osetio sam to da je ovo deo istorije i zašto da propustim taj deo? - rekao je profesor i dodao dodao da želi da bude deo istorije bar u fusnoti pored Vučića i Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading