ŽUTI NAS ZAJEBAVA! Đilas napunio džepove, pa se kezi narodu u lice! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

04.02.2022

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider opozicije tajkun Dragan Đilas, za čijeg vakta je Srbija siromašila dok je on punio džepove, otvoreno se kezi narodu u lice!

ŽUTI NAS ZAJEBAVA! Đilas napunio džepove, pa se kezi narodu u lice! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tajkun Dragan Đilas

Tajkun, čiji su privatni računi samo rasli za vreme dok je vedrio i oblačio Beogradom a njegovi pajtosi iz žutog preduzeća Srbijom, ovoga puta oglasio se iz Londona.

- Sautempton je u Engleskoj. Ja sam danas sleteo u London, koji je, gle čuda, takođe u Engleskoj. Dakle, sve je jasno, pa je bolje da se sam prijavim... - ničim izazvano napisao je Đilas na Tviteru.

 

 

Kojim povodom je Đilas otputovao u Veliku Britaniju u ovom trenutku nije poznato. Da li je u prestonicu Engleske otuputao kako bi gledao fudbalsku utamicu Totenhem-Sautempton, koji je od nedavno u vlasništvu Đilasovog vernog pajtosa Dragana Šolaka, u ovom trenutku nije poznato. 

Ono što se je poznato je da je Sautempton na Tviteru objavio dres na kojem je posalo "Đilas" i broj 1, a da je po instrukciji tajkuna tvit brže bolje obrisan, o čemu je Republika već pisala.

Takođe, dok se Đilas baškari po belom svetu, novooformljeni savez okupljen oko njegove Stranke slobode i pravde je pukao, s obzirom na to da je Skupština slobodne Srbije odlučila da ga napusti, i za to okrivi upravo Đilasa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ekspres

04.02.2022 16:17

Skoknuo do Engleske samo tetki da odnese lek...

BnBoss

05.02.2022 09:33

Mozete da mu pljunete pod prozor!!! Dosadiste i Bogu i narodu s njim! Eno Vam Zeljka Mitrovica tajkuna i ruzicaste bulumente s kojom trujete naciju!!!

Dera

07.02.2022 18:00

Može mu se kada niko ne sme da ga hapsi.