ZBOG OVIH REČI ĆE ĐILASU TREBATI ŠEĆER I VODA! Šok na političkoj sceni, TAJKUNSKI MEDIJI OBJAVILI - ISTINU! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

03.02.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Programski direktor CeSID Ivo Čolović na tajkunskoj televiziji Nova S izgovorio je nekoliko rečenica zbog koji će po svemu sudeći saradnici Dragana Đilasa tajkunu morati da dodaju šećer i vodu.

ZBOG OVIH REČI ĆE ĐILASU TREBATI ŠEĆER I VODA! Šok na političkoj sceni, TAJKUNSKI MEDIJI OBJAVILI - ISTINU! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Čolović je, naime, gostujući u emisiji "Probudi se" istakao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić apsolutni favorit na predstojećim izborima zakazanim za 3. april, zbog čega je verovatno došlo do kratkog spoja u mašinskom mozgu lidera opozicije.

Voditelj pomenute emisije konstatovao je da su u kladionicama već izašle kvote za pobedu na predsedničkim izborima, koji će biti održani 3. aprila, i da predsednik ima 700 puta veće šanse od ostalih.

- Kad pogledamo njegovu popularnost kroz sva istraživanja koja smo radili praktično od decembra 2012. godine pa na ovamo kad njegova popularnost naglo skače, nikada nismo imali osobu koja toliko dugo drži pozitivne trendove u javnosti tako da je iz tog razloga favorit u ovoj predsedničkoj trci - prokomentario je Čolović.

 

Podsetimo, grupacija oko Dragana Đilasa isturila je Mariniku Tepić kao nosioca liste na republičkim izborima, Zdravka Ponoša kao predsedničkog kandidata i Vladetu Jankovića kao kandidata za Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

03.02.2022 15:05

Protivkandidati će teško preći 3% glasova. Ali to je dovoljno?

Odgovori 16 1
Pravda

04.02.2022 12:43

Sve im neki "jaki" kandidati! Znaju i oni da nemaju šanse, a znamo i mi zašto pričaju ove priče! Ali dobro, oni samo ne znaju da im taj podmukli i odvratni plan neće uspeti!

Odgovori 10 0