ŠAMARČINA ZA TAJKUNA! Đilas dobio pedalu: SAMO ŠTO SU SE SASTAVILI - PUČE BRUKA!

Autor: Republika

Vesti

04.02.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština slobodne Srbije dala je korpu vođi tajkunske opozicije Draganu Đilasu.

ŠAMARČINA ZA TAJKUNA! Đilas dobio pedalu: SAMO ŠTO SU SE SASTAVILI - PUČE BRUKA!

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Skupština slobodne Srbije, organizacija koju između ostalih zastupaju i profesorka Biljana Stojković, epidemiolog Zoran Radovanović, advokat Boža Prelević i akademik Dušan Teodorović napustila je koaliciju Stranke slobode i pravde, Narodne stranke i Demokratske stranke, jer, kako su ocenili u saopštenju, Đilas je pokušao da ih ucenjuje.

Republika

Foto: Printscreen

 

- Poslednjih 15 meseci svaki razgovor u opoziciji obeležen je tvrdnjom da je SSP najjača opoziciona stranka, između ostalog i zato što Marinika Tepić ima najveći rejting. Uprkos dogovoru svih strana u savezu, uključujući i SsS, Dragan Đilas je bez ikakvih konsultacija, dva dana pre kraja istraživanja, objavio da je njegov kandidat Zdravko Ponoš. Na svakom narednom sastanku doživljavali smo neprijatnosti, ne samo mi iz SsS već i druge opozicione stranke, uz pretnju da će SSP rasturiti ovaj savez ukoliko ne bude prihvaćena odluka SSP da Ponoš bude kandidat. Takvo ponašanje mogli smo protumačiti samo kao ucenjivačko - kaže se u saopštenju.

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

 

Kako dalje navodi, istraživanja su pokazala da niti je Marinika, niti je Ponoš osoba sa najvećim rejtingom.

- Odluka Đilasa i kršenje dogovora u SsS je doživljena kao kršenje svih procedura i dogovora, ponižavanje Narodne stranke, Demokratske stranke i svih ostalih učesnika. Važno je imati u vidu da je SsS i pre Đilasovog saopštenja rekla da nema problem sa idejom da kandidat koalicije bude Ponoš, ukoliko je to prihvatljivo za sve aktere, a posebno za Narodnu stranku čiji je Ponoš član - navodi se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivan

04.02.2022 15:01

Zar ste Vi iz SsS stvarno verovali u Djilasove reci i njegovu "demokratiju" i postovanju dogovora.

Odgovori 11 1