UMRLA POZNATA GLUMICA VESNA MALOHADŽIĆ! Svi će je pamiti po ulozi u ''Tesnoj koži''!

Autor:

Zabava

04.02.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Vesna Malohadžić preminula je u 75. godini.

UMRLA POZNATA GLUMICA VESNA MALOHADŽIĆ! Svi će je pamiti po ulozi u ''Tesnoj koži''!

Foto: Youtube

Glumica Vesna Malohodžić preminula je u 75. godini. 

Republika

Foto: Youtube

Preminula glumica Vesna Malohadžić

Diplomirala je u na Pozorišnoj akademiji u Beogradu, u klasi Ognjenke Milićević, a njeno ime se vezuje za ''zlatno doba'' televizije.

Ostvaila je broje uloge u filmovima i serijama, poput “Jedanaesta zapovest”, “Prava ljubav”, “Život je masovna pojava”, “Sutjeska”, “Tren”, “Nije nego”, “Tesna koža”, 2. i 4. deo, “Noć punog meseca”, “Kuda idu divlje svinje”, “Vruć vetar”, “Izdanci iz opaljenog grma”, “Dimitrije Tucović”, “Više od igre”, „I to se zove sreća”, „Sedam sekretara SKOJ-a”, “Priče preko pune linije”, “Slom”, “Jugovići”, “Vuk Karadžić”, poslednju ulogu odigrala je u TV drami “Seoba Srba”, 1994.

Publika ju je obožavala u seriji ''Tesna koža'', a za ulogu kneginje u seriji Vuk Karadžić je osvojila “Gran-pri Evrope” za najbolje glumačko ostvarenje 1988. godine, dobitnica je i glavne nagrade za žensku ulogu u TV filmu “Roman o kontrabasu” na festivalu u Montreu. Poslednju ulogu odigrala je u TV drami “Seoba Srba”, 1994.

Vreme i mesto sahrane Vesne Malohodžić biće naknadno saopšteni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading