JESTE DRAGAN, ALI NIJE ŠOLAK! Iza kupovine Sautemptona, ipak, stoji ĐILAS! KLUB MU SE ZAHVALIO, PA BRŽE-BOLJE OBRISAO OBJAVU! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.02.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hteli da ispadnu duhoviti, pa otkrili najveću pljačku naroda Srbije.

JESTE DRAGAN, ALI NIJE ŠOLAK! Iza kupovine Sautemptona, ipak, stoji ĐILAS! KLUB MU SE ZAHVALIO, PA BRŽE-BOLJE OBRISAO OBJAVU! (FOTO)

Foto: Printskrin

Nema više dileme, Dragan Đilas stoji iza kupovine FK Sautempton u Engleskoj i za to je platio 100 miliona funti!

U nameri da se dodvore svom stvarnom gazdi, Draganu Đilasu, marketing FK Sautempton, koji je, inače, prodat tom istom Đilasu za preko sto miliona funti, objavio je dres sa brojem jedan i prezimenom vlasnika kluba - Dragana Đilasa!

Republika

Foto: Printskrin

Dres koji je objavio Sautempton

 

Kako saznajemo, Đilas je pobesneo i odmah iz Beograda pozvao rukovodstvo kluba koje u njegovo ime predstavlja Dragan Šolak i besno naredio da se odmah obriše taj tvit, jer narod Srbije ne sme da sazna za to da je Đilas izneo preko sto miliona funti i investirao u Veliku Britaniju!

Ipak, tviteraši su sačuvali tvit i danas se otvara jedna nova afera i narod Srbije konačno mora saznati istinu o svim Đilasovim pljačkama naroda Srbije, piše Pink.rs!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ha Ha

03.02.2022 22:43

Napokon je i đilas broj 1