"OVDE NEMA NIKOG OSIM NAS"! Otkrivena još jedna LAŽ ĐILASOVACA! U FAMOZNOJ ZGRADI NA VRAČARU NEMA NOVOPRIJAVLJENIH STANARA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.02.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima je Stefanović kukao kako SNS prijavljuje lažne stanare u kući na Vračaru da bi SNS pobedio na izborima a onda je usledio hladan tuš.

"OVDE NEMA NIKOG OSIM NAS"! Otkrivena još jedna LAŽ ĐILASOVACA! U FAMOZNOJ ZGRADI NA VRAČARU NEMA NOVOPRIJAVLJENIH STANARA! (VIDEO)

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Dragan Đilas i Borko Stefanović

Borko Stefanović je danima na medijima naklonjenim opoziciji govorio o famoznoj zgradi u Ulici cara Nikolaja 72 na Vračaru, pokazujući fotografije iste.

 

- I tu na ovoj adresi živi preko dvadeset novih Beograđana, novoprijavljenih birača Srpske napredne stranke - rekao je Stefanović.

 

Ipak, kada su novinari došli do zgrade na Vračaru, usledio je hladan tuš, pošto su se obilaskom zdanja uverili da nije istina ništa od onoga što je Stefanović govorio.

Sve priče su demantovali kako ljudi koji žive u trošnom objektu, tako i sve komšije koje kažu da te ljude poznaju već godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading