KAO JOKIĆ! Novi Srbin spreman za NBA!

Autor:

Sport

03.02.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Mege Nikola Jović po projekcijama je među igračima koji će biti izabran u prvoj rundi NBA drafta 2022. godine.

KAO JOKIĆ! Novi Srbin spreman za NBA!

Foto: Tanjug/AP

Novinar AP, Ken Megvajer ističe da je Jović veoma talentovan igrač i da će biti visoko izabran na predstojećem NBA draftu.

Megvajer ističe da im je posebno zanimljivo što je visok 208 centimetara i sa tom visinom je sjajan poenter, plejmejker i asistent, što mali broj igrača na svetu njegove visine može.

Republika

Foto: ABA league

 

Jović je u mlađim kategorijama često igrao plejmejkera jer nikada nije bio najviši u svojoj ekipi.

- Nekada samo igram i osećam ceo teren, osećam sve što radim, vidim ceo teren. Nekada vidim ceo teren jer imam osećaj da je premali. Potrebno mi je bilo samo da uđem u ritam i sada se osećam dobro i igram dobro. Pokušavam da dajem sve od sebe na terenu i da igram raznovrsno, mislim da mogu da budem dobar u svemu i da mogu da šutiram odakle hoću. Nadam se da ću izaći na draft - rekao je za AP Jović.

- Njegova raznovrsnost je njegovo najjače oružje, pošto je to kombinacija visine, driblinga, dodavanja i šutiranja, koja mu dozvoljava da bude igrač koji može da se uklopi u svaki sistem - kaže analitičar Ričard Barlou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading