JELENA GOLUBOVIĆ ULOŽILA 300.000 EVRA U IMANJE! Unovčila novac iz rijalitija u dugogodišnji san: SUNČAM SE GOLA!

Autor:

Zabava

03.02.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović odlučila je da novac uloži u izgradnju kuće i to na planini.

JELENA GOLUBOVIĆ ULOŽILA 300.000 EVRA U IMANJE! Unovčila novac iz rijalitija u dugogodišnji san: SUNČAM SE GOLA!

Foto: S.T/Emil Conkić

Dvostruka pobednica rijalitija ''Farma'', rediteljka, Jelena Golubović, odlučila je da zarađeni novac iz rijaliti programa unovči i to u kuću na Avali. Naime, Jelena je svoju dugogodišnju želju ostvarila, najpre kupovinom placa nadomak prestonice, a zatim i izgradnjom kuće na istom.

 

 

Ona je kupila imanje na Avali, a početkom 2020. godine je završila izgradnju kuće, što ju je koštalo skoro 300.000 evra.

- Najpre sam kupila plac, pa smo počeli gradnju, koja se jako odužila. Imali smo svakakvih problema, a najviše s vodom i strujom. Konačno je nedavno sve rešeno i sad mogu da uživam na Avali. Imam najlepšu kuću u ovom delu Beograda, svi mi kažu da ih podseća na luksuzne planinske kuće na Alpima. Tamo odlazim uglavnom vikendom, jako mi prija priroda zbog problema s glasnim žicama. Ostaje mi da se sad posvetim detaljnije unutrašnjem uređenju. Tokom leta mogu da se sunčam gola, niko me ne vidi sa puta. Imam i divne komšije, uvek su tu da mi pomognu - rekla je Jelena za Kurir, pa se osvrnula na saobraćajnu nesreću koju je imala prilikom svog poslednjeg boravka na Avali kada se zakucala automobilom u zid jedne kuće.

 

 

- Krivica nije bila moja, jer je put bio nepregledan. Nakon moje desila se još jedna nesreća. Udarila sam u zid kuće Rođe Raičevića, a od siline udarca auto je odleteo na drugu stranu i udario u drugu kuću. Imala sam sreću, kola su se rotirala dok nisu naletela na drvo. Moj auto je iz korena iščupao tu tuju, a tuja je porušila cigle od spoljne ograde kuće. Mogla sam da poginem. U toku je sudski proces - završila je Golubovićeva.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikola

03.02.2022 21:33

Meni se čini da je ona prenela onu drvenu baraku na neki plac.

Vera

04.02.2022 10:37

Ona uvek preuveličava.