VESNA ZMIJANAC ZAPUŠILA USTA SVIMA! Pevačica odlućila da stavi TAČKU na SKANDALOZNE OPTUŽBE!

Autor:

Zabava

03.02.2022

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je sa kakvim se negativnim komentarima susreće u poslednje vreme, pa oštro svima odgovorila.

VESNA ZMIJANAC ZAPUŠILA USTA SVIMA! Pevačica odlućila da stavi TAČKU na SKANDALOZNE OPTUŽBE!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Vesna Zmijanac jedna je od najpoznatijih na našem estradnom nebu, a o njenom privatnom životu se govori još od prvog pojavljivanja, te je neretko glavna tema javnosti i medija.

 

 

Ona je gostujući u jednoj emisiji otkrila kako se nosi sa negativnim komentarima, a onda dodala da joj u poslednje vreme naročitao smetaju priče da nema kose i da ide na presađivanje.

- Čak pričaju kako idem u Tursku da je presadim. A sve to se dešava samo zato što sam, dva do tri puta, stavila periku - objasnila je Vesna i dodala:

 

 

- Evo, da znate da imam kose koliko hoćete.

Podsetimo, pevačica se više puta podvrgavala estetskim korekcijama i hirurškim zahvatima, koje nikada nije krila. Te je tako nakon skidanja sala sa stomaka dve nedelje provela u krevetu zbog jakih bolova, a spekulisalo se i da je odradila liposukciju podbratka i zatezala lice i vrat. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading