TOMA ŽESTOKO UZVRATIO ZORANI: Nije ni predsednik, a ni premijer, neka dovede u red svoj resor! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.02.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštar odgovor

TOMA ŽESTOKO UZVRATIO ZORANI: Nije ni predsednik, a ni premijer, neka dovede u red svoj resor! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, poručila je da je vrlo ponosna na stotine kilometara auto-puteva koje je uradila dok je bila na čelu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastruktura, a onda potkačila svog naslednika.

- Stvari u saobraćaju i infrastrukturi su se nastavile i to je dobro. Možda mogu da idu malo bolje. Neke stvari tu kasne - kazala je ona.

Upitana što kasne ona je poručila da bi sve bilo završeno ranije da je ona ministar.    

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zorana Mihajlović

Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, je ekspresno reagovao na izjavu koleginice iz Vlade Srbije.

Poštovana koleginica po drugi put vodi Ministarstvo energetike, kao ponavljač. I ja mogu samo da joj poručim ono što sam joj poručio na sednici vlade, da bi trebalo pod hitno da uvede red u svoj resor. Jer, ako to ona ne uradi, moraće neko drugi umesto nje. A sve drugo, mislim da je pravo vreme i mesto sednica Vlade Srbije - naglasio je Momirović, koji se zatim osvrnuo na projekte.

- Trenutno izvodimo jako puno projekata, nemamo praktično kašnjenje ni na jednom projektu, svi koje smo započeli idu predviđnom dinamikom i uvek uredimo pre roka. Poštovana koleginica po drugi put vodi Ministarstvo energetike, kao ponavljač, i mogu samo da joj poručim ono što sam joj poručio na sednici Vlade, da bi trebalo pod hitno da uvede red u svoj resor, jer ako to ona ne uradi moraće neko umesto nje. A sve drugo, mislim da je pravo mesto i vreme, sednica Vlade Republike Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Boba

02.02.2022 16:54

Baba Zorana je totalno izgubila kompas! Sin joj u Londonu, stan od nekoliko miliona evra! Kako je to zaradila? Ona vodi sopstvenu kampanju za sebe van SNS. Ali za nju niko nece glasati kada bi bila imenom na listi! Kvazi strucnjak! Idi bre zeno iz politike, toliko si napravila stete Srbiji, a sve zarad licne koristi!

Odgovori 17 1
Vekosava

02.02.2022 18:11

Bolest i loš kompas, ove kvazi intelektualne, je toliku štetu nanela jadnoj Srbiji....i ne slučajno....njena leđa čuva prvorođeni, čiji je baba Zorka klon...