LAŽU KAKO ZINU! Đilas preko Bože Prelevića poručuje da tajne službe u regionu ne veruju da se sprema atentat na Vučića! EVROPOL IH SVE OBAVESTIO!

Autor:

Vesti

28.01.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas nastavljaju sa prljavom kampanjom protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

LAŽU KAKO ZINU! Đilas preko Bože Prelevića poručuje da tajne službe u regionu ne veruju da se sprema atentat na Vučića! EVROPOL IH SVE OBAVESTIO!

Foto: printscreen/Tanjug/J. ILIĆ

Za to i te kako koristi svoje medije, tako da je list "Danas" u svom današnjem broju objavio da je planirani atentat na predsednika Aleksandra Vučića, čista izmišljotina.

Republika

Foto: Printskrin

Tekst iz Danasa

 

List "Danas" je uz pomoć takozvanih opozicionih analitičara, zloupotrebio uzjavu premijerke Ane Brnabić u kojoj je ona rekla da je naša država nemoćna u hvatanju onih koji su planirali napad na Vučića, mislići tu pre svega na Radoja Zvicera, jer nisu u dometu naših bezbednosnih službi.

Republika

Foto: Printskrin

 

 

Tako je takozvani nezavisni analitičar Božo Prelević otišao toliko daleko u svojoj mržnji da je čak izjavio da pretnja atentatom ne postoji i "da niko nam u regionu ne veruje".

Koliko "Danas" spinuje informacije dovoljno govori podatak da se nigde u tekstu ne pominje da je Evropol, koji je našem MUP-u i prosledio saznanja da se sprema napad na Aleksandra Vučića, vest o ovoj opasnosti nije poslao samo našoj državi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Saša

28.01.2022 11:58

Javio im Interpol iz Prištine?

Odgovori 11 1
Savka

29.01.2022 10:04

@Saša - Djilas ne zna da u Prištini nema Itnerpol pa poverovao.

Masa naroda

28.01.2022 12:33

VLADETA JANKOVIC NAJBOLI KANDIDAT ZA GRADONACALNIKA BEOGRADA .UBEDLJIVO NAVBOLJI KANDIDAT ! OPOZICIO DOSTA STE CEKALI ,JANKOVIC I PONOS SU PRAVE LICNOSTI. KAKAV B. OBRADOVIC KAKAV V.JEREMIC. ONI VISE STETE OPOZICIJI . SAMO JANKOVIC ,LJUDINA

Odgovori 0 14
Gradjani BEOGRADA

28.01.2022 12:39

VESIC I SAPIC nisu JANKOVICU ni do kolena. Pravi kandinat,temeljit hrabar stalozen ,mudar NAJBOLJA osoba. JANKOVIC POBEDJUJE ! Pravi iskusan diplomata

Odgovori 0 13