DO DETALJA ISTRAŽITI SVE NAVODE: Radoslav Marjanović o Zvicerovom planiranju ubistva predsednika Vučića

Autor:

Vesti

22.01.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, istakao je da navode da se sprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića treba do detalja ispitati.

DO DETALJA ISTRAŽITI SVE NAVODE: Radoslav Marjanović o Zvicerovom planiranju ubistva predsednika Vučića

Foto: SNS

- Sve navode koje je Europol dostavio Republici Srbiji, a koji ukazuju da vođa organizovanog kriminalnog klana Radoje Zvicer priprema atentant na predsednika Srbije Aleksandra Vučića treba do detalja istražiti, a bezbednost predsednika podići na najviši mogući nivo, posebno imajući u vidu i moguću političku pozadinu koja stoji iza monstruoznog plana, koji je po svoj prilici skrojen u jednoj susednoj državi nesposobnoj da se izbori sa organizovanim kriminalom. Organizovani kriminal ali i politički inspiratori, ubistvom Vučića žele da u Srbiji naprave haos i trajno zaustave dalji napredak Srbije koji je direktno suprostavljen interesima mafije - ističe Marjanović i dodaje.

- Zbog toga pred mafijom i organizovanim kriminalom nema povlačenja niti će ikada biti. Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem nastaviće beskompromisno da se bori protiv organizovanog kriminala za Srbiju u kojoj će svaki građanin moći da živi mirno, sigurno i bezbedno - navodi se u saopštenju, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading