POKRET SOCIJALISTA: Stranci bi Srbiji da potpuno zabrane saradnju sa Rusijom, to je pravi razlog napada na Vulina

Autor:

Vesti

20.01.2022

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista reagovao je na laži koje je biznismen Vilijam Bil Brauder izneo za NOVU S na račun ministra policije Vulina.

POKRET SOCIJALISTA: Stranci bi Srbiji da potpuno zabrane saradnju sa Rusijom, to je pravi razlog napada na Vulina

Foto: Tanjug

"U intervjuu za NOVU, engleski tajkun američkog porekla Bil Brauder koga ruski Interpol traži zbog utaje poreza danas je otkrio pravi razlog napada na Aleksandra Vulina i Srbiju lažima njegovog prijatelja i saradnika Kara-Murze koji je, kao i on, naturalizovani Englez.
Stari lažovi iz NOVE nisu preveli na video snimku ni preneli u štampanom izdanju poruku u kojoj je sadržan pravi razlog napada na Vulina i Srbiju:
 
"Any authorities who cooperate with Russia, should not cooperate with Russia" - "Svaka vlast koja sarađuje sa Rusijom ne bi trebalo da sarađuje sa Rusijom“
Skrivanjem rusofobije tajkuna u bekstvu koji želi da Srbija u potpunosti prekine veze sa Rusijom pokazuje se pravi cilj napada na Vulina, ali i da su vlasnici NOVE u izglednom tajkunskom savezništvu u kojem su se srele prljave i ukradene pare iz Srbije i Rusije. 
Uredništvo NOVE je ponovo pokazalo da lažu, čak i svoje čitaoce koji su bili dovoljno naivni da plate da ih neko laže",
odgovorio je Pokret socijalista reagujući na laži koje je biznismen Vilijam Bil Brauder izneo za NOVU S na račun ministra policije Vulina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading