IMATE LI VI OBRAZA? OPOZICIONA N1 JOŠ JEDNOM DOKAZALA DA JE NE ZANIMA ISTINA: Nijedna vest o otkrivenom snimku obmane Dveri!

Autor:

Vesti

20.01.2022

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni mediji pod patronatom tajkuna Dragana Šolaka i Dragana Đilasa još jednom su pokazali svoju dvoličnost, kao i to da njih istina uopšte ne zanima.

IMATE LI VI OBRAZA? OPOZICIONA N1 JOŠ JEDNOM DOKAZALA DA JE NE ZANIMA ISTINA: Nijedna vest o otkrivenom snimku obmane Dveri!

Foto: printscreen

Boško Obradović, lider Dveri

Naime, u nedelju uveče nakon referenduma nastao je snimak koji objašnjava kako se opozicija dogovara da laže i krade pa da za to optuže predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na tom snimku se čuje šef Dveri za Jagodinu Stefan Vuk Milanović koji u nedelju uveče nakon završenog glasanja na referendumu pravi plan za izbornu krađu.

Opoziciona N1 danas nije pustila nikakvu vest o otkrivenom snimku obmane Dveri, što naravno uopšte i ne čudi, već su u 14h objavili kako Boško Obradović nakon svega optužuje predsednika Vučića za krađu.

Vest u kojoj lider Dveri Boško Obradović optužuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je pokrao referendum i lažirao rezultate objavljena je u širokom formatu na portalu N1. Obradović u nekoliko pasusa navodi primere nekoliko nelogičnosti na glasanju za referendum u više gradova u Srbiji.

 

Foto: printscreen

 

Ovo je još jedan dokaz da opozciju i medije koji su naklonjeni njima uopšte ne zanima istina, već na sve načine pokušavaju da se domognu vlasti, pritom ne birajući sredstva da u tome uspeju.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Istina

20.01.2022 20:10

Nije to n1,to je likom i djelom ndh1

LALA

20.01.2022 22:22

VUCICU PROTIV TEBE SAM ALI DOK SU TI PROTIVNICI VUK JEREMIC I BOSKO OBRADOVIC ZA TEBE ZIME NEMA. JEDINI PRAVI PROTIVNIK JE BORIS TADIC ,INTELIGENTAN I KULTURAN COVEK. OVI DRUGI SU SITNA BORANIJA . NAZALOST OPOZICIJA NE MOZE DA PRAVOG LIDERA POSTAVI ! BORBA ZA FOTELJE .

Sigmund Frojd

20.01.2022 22:32

SVAKO IMA SVOJE VRLINE ALI JEDINI PRAVI POLITICAR JE DACIC ! STA NAROD KAZE : POLITIKU ZNA U MALOM PRSTU. NAJBOLJI ALI MORA DA JE U VUCICEVU SENKU .TO NE ZNACI DA JE SLABIJI OD NJEGA. TOMA NIKOLIC IMA VELIKE ZADLUGE ZA VUCICEV REJTING. 1. DACIC 2 VUCIC 3 TADIC 4 PRAZNINA - NIKO !