HITNA KONFERENCIJA SNS! Orlić: Sinoć su predstavljeni skandalozni snimci o tajnom planu opozicije posle referenduma, Vučića hteli da optuže za krađu!

Autor:

Vesti

20.01.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Vladimir Orlić održao je vanrednu konferenciju za novinare na kojoj je govorio o snimcima koji su se sinoć pojavili u medijima.

HITNA KONFERENCIJA SNS! Orlić: Sinoć su predstavljeni skandalozni snimci o tajnom planu opozicije posle referenduma, Vučića hteli da optuže za krađu!

Foto: printscreen/Tanjug

Ovo su skandalozni snimci. Pustićemo vam deo jednog snimka iz Jagodine, predstavnika Dveri koji govori o njihovom planu nakon održanog referenduma. Oni govore kako će da optuže Vučića za krađu referenduma. Sami kažu da ne znaju rezultate referenduma, ali da će da predstave tako da cela priča izgleda kao krađa. Kažu: "Kad to bacimo na društvene mreže, ima da proglasimo pobedu, a njih da optužimo za krađu". To njih odnosi se na Aleksandra Vučića i vlast - rekao je Orlić. 

On je skrenuo pažnju da je ovo plan i za izbore 3. aprila.

- Nisu u pitanju samo Dveri već i ostale stranke opozicije. Ovo je očigledno plan i za izbore 3. aprila. Oni na tim izborima ne mogu da pobede, to je jasno, zbog toga što su radili, takvi kakvi su, ne mogu da pobede. Zato pokušavaju lažima da se provuku. Imaju toliko televizija, portala, sve što mogu da smisle od tih medijiskih manipulacija, oni će uraditi - naglasio je Orlić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nn

21.01.2022 08:21

Ne laprdajte vise,nemate tri polu pismena coveka da stavite na kutijama da sedi, kada sam usla na glasanje tri nepravilnosti su bile,nije trazena licna karta,hemijska olovka je bila sa obelezjem stranke i jedan clan komisije nas je zapisivao na poseban papir. Pa vi ce te sami sebe srusiti ne treba vam opozicija. A spiskove za glasanje van birackog mesta su sastavljali u sranci i sami prijavljivali. Sramota.