PUTIN POSLAO SNAŽNU PORUKU SRBIJI: Ruski predsednik uputio čestitku Vučiću

Autor:

Vesti

30.12.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin istakao je danas u prazničnoj poruci predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su njihovi nedavni razgovori u Sočiju potvrdili snažnu stratešku saradnju dve zemlje, saopštila je danas pres-služba Kremlja.

PUTIN POSLAO SNAŽNU PORUKU SRBIJI: Ruski predsednik uputio čestitku Vučiću

Foto: printscreen

Vladimir Putin i Aleksandar Vučić

"Predsednik Rusije uputio je novogodišnju i božićnu čestitku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, istakavši da su nedavni razgovori na visokom nivou u Sočiju u potpunosti potvrdili snagu strateškog partnerstva Rusije i Srbije i omogućili da se zacrtaju novi planovi za obostrano korisnu saradnju u mnogim oblastima", navodi se u saopštenju Kremlja, prenosi TASS.

Kako se ističe, Putin je takođe izrazio nadu da će Moskva i Beograd održati konstruktivan dijalog i blisku saradnju o hitnim bilateralnim, regionalnim i globalnim pitanjima, što je u suštinskom interesu naroda dve zemlje i u skladu sa potrebom da se obezbedi stabilnost i bezbednost u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading