POZNATA VODITELJKA DOŽIVELA PAKAO U GRUZIJI: Loše su mi OPERISALI muža, bio je ŽIVOTNO UGROŽEN!

Autor:

Zabava

30.12.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Tijana Stoisavljević i njen dečko otvorili su dušu i ispričali o traumatičnom događaju iz Gruzije, a onda su progovorili i o roditeljstvu.

POZNATA VODITELJKA DOŽIVELA PAKAO U GRUZIJI: Loše su mi OPERISALI muža, bio je ŽIVOTNO UGROŽEN!

Foto: printscreen

Voditeljka Tijana Stoisavljević i fudbaler Mihailo Milutinović su imali jednu tešku godinu, koje će već sutra ostaviti iza sebe. Naime, mladom fudblaeru je loše odrađena operacija u Gruziji pa se tako zarazio bolničkom bakterijom, a zbog ove povrede morao je da prestane da se bavi sportom

 

 

- Najveći uspeh tokom prethodne godine mi je definitivno to što smo moja porodica i ja ostali zdravi. Moj muž je bio usled loše operacije u Gruziji životno ugrožen. To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida i zahvaljujući našem najboljem doktoru, Mihailu je prst spašen, ali je i pobedio bolničku bakteriju od koje je bio životno ugrožen. O porazima ne bih pričala, jer pobede su uvek važnije - rekla je Tijana za Pink.rs, a Mihailo se nadovezao:

 

 

- 2021. godinu pamtiću po prekretnici. Nažalost zbog povrede, ali i loše operacije palca na stopalu sam bio prinuđen da prestanem da se bavim profesionalno fudbalom, ali to mi je donelo i pozitivnu stranu, početak saradnje sa mađarskom agencijom za menadžment gde mislim da sam se bas pronašao, tako da ova godina mi je donela dosta i pozitivnog i negativnog.

 

 

Na pitanje da li uskoro planiraju da iznenadi javnost sa prinovom, mladi par je odgovorio:

- Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu još uvek. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko mozda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su jako ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv. To je nešto što će biti kruna naše ljubavi. Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji ovde pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da dete bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada napokon smo na jednom mestu i spremni za dete. Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi I trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka - rekla je Tijana, prenosi Kurir.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading