"VULINA MOŽETE ZAUSTAVITI SAMO FIZIČKOM ELIMINACIJOM"! Žestok odgovor Bojana Torbice Milanu St. Protiću!

Autor:

Vesti

20.01.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razni špijuni i svakojaki belosvetski i domaći ološ udružio se u nameri da destabilizuje Srbiju, a nosioce politike mira, nezavisnosti i vojne neutralnosti uništi., poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica Milanu St. Protiću koji je izneo niz laži i uvreda na račun ministra policije Aleksandra Vulina.

"VULINA MOŽETE ZAUSTAVITI SAMO FIZIČKOM ELIMINACIJOM"! Žestok odgovor Bojana Torbice Milanu St. Protiću!

Foto: printscreen/TV Happy

- Tako se i špijun i poltrončina koga su stranci 2000. godine instalirali da pustoši Srbiju Milan St. Protić pridružio napadima na ministra policije i lidera Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.  Milan St. Protić koji je na vlast došao  petooktobarskim pučom, paleći izborni materijal i skupštinu, poznat jedino po tome što je u Americi kao ambasador opanjkavao svoju zemlju i nudio se strancima da lično potpiše nezavisnost Kosova, napada Vulina kome su srpski narod i volja Srba svetinja - rekao je Torbica i nastavio:

- U napade na Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara, aktivirana je Đilas-Šolak medijska hobotnica, upregnuta je čitava agenturna mreža kojoj pripada i ovaj petooktobarski šljam, ali ko god poznaje Aleksandra Vulina, zna da se neće pred zlom povući i da neće dozvoliti Kazahstan u Srbiji i rat Srba i Srba.  Kada St. Protić već pominje poltronstvo, on je neko ko je nadaleko po tome poznat, još uvek pamtimo kada je visio po travnjacima zapadnih ambasada i molio za neki bedni  zadatak, ali se isto tako sećamo i kada je Vučića, koga sada pljuje i vređa, preklinjao da ostane ambasador u Švajcarskoj, bar dok mu dete ne završi školovanje.  Poručujem i St. Protiću i ostalom ološu da se Vulin u svojoj borbi za samostalnu i nezavisnu Srbiju može zaustaviti samo fizičkom eliminacijom i nikako drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading