TRUDIM SE DA ŽIVIM OVE JEZIVE DANE! Potresne reči ćerke Merime Njegomir: SVE SAM SVESNIJA TVOG NEDOSTATKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je tačno dva meseca otkad nas je napustila pevačica Merima Njegomir, a njena ćerka Ljubica je svojom emotivnom objavom ganula mnoge.

TRUDIM SE DA ŽIVIM OVE JEZIVE DANE! Potresne reči ćerke  Merime Njegomir: SVE SAM SVESNIJA TVOG NEDOSTATKA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir, preminula je nakon borbe sa teškom bolešću, a njena smrt pogodila je mnoge, ponajviše njenu porodicu.

Ćerka Ljubica je neutešna već dva meseca otkad je Merima preminula, te se svakodnevno priseća njihovih zajedničkih trenutaka, fotografije i opisi ispod istih su preemotivni, a mnogi pratioci i oni koji su voleli Merimu saosećaju sa njenom porodicom.

 

 

Danas je tačno dva meseca kako pevačice više nema, a Ljubica je objavom na svom Instagram profilu rasplakala mnoge.

- Mila moja majčice, danas je tačno 2 meseca kako si otišla… Trudim se veruj mi trudim se da živim ove manje loše, loše a nekad i jezive dane onako kako bi me ti savetovala. Kako vreme prolazi sve sam svesnija tvog nedostatka, istovremeno jos odlučnija u nameri da budeš još više ponosna na mene. Znam da si tu sada više nego ikad. Voli te tvoja Bubica.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading