BLIŽI SE RAZVOD? Duško Tošić u TRANSU, pogodila ga pesma koja SLUTI NA KRAJ BRAKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.01.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić proslavio je svoj rođendan sa prijateljima i porodicom, bez supruge Jelene Karleuše, a pevalo se i veselilo celu noć, jedna pesma je međutim posebno pogodila fudbalera.

BLIŽI SE RAZVOD? Duško Tošić u TRANSU, pogodila ga pesma koja SLUTI NA KRAJ BRAKA! (VIDEO)

Foto: Srpski telegraf

Fudbaler Duško Tošić proslavio je juče svoj 37. rođendan, u rodnom Zrenjaninu sa prijateljima i članovima porodice, ali bez supruge Jelene Karleuše, koja je otišla sa ćerkama u Dubai gde ima zakazan nastup, a i svakako zbog zabrane prilaska koju Duško ima zbog incidenta koji se dogodio 7. januara, Jelena ne bi mogla da bude deo ovog slavlja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

Međutim, Tošiću to nije smetalo, provodio se celo veče uz muziku i drage ljude, a na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojima se vidi da tamburaši samo za njega pevaju ''S namerom dođoh u veliki grad'', a on se sa posebnim žarom veseli uz teo "Ja sam počeo da lutam, ja više ne znam s kim. Venčavao sam se i razvodio", pa su se mnogi pitali da li je ovo slučajno ili namerno zapevao.

 

 

- Da li pesma koju su Dušku prijatelji naručili na proslavi rodjendana nešto znači, pokazaće vreme - piše u objavi jedne stranice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
prosveta26

21.01.2022 18:32

Foto šopovali "Jelenče", sada je kao iz izloga,