"SRPKINJA JE NJEGA RODILA, SVE DA VOLI ONA GA UČILA"! Pogledajte kako Milorad Dodik peva i pada u sevdah sa majkom Mirom! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.01.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak muzičkog nastupa srpskog člana Predsedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika!

"SRPKINJA JE NJEGA RODILA, SVE DA VOLI ONA GA UČILA"! Pogledajte kako Milorad Dodik peva i pada u sevdah sa majkom Mirom! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Na snimku koji je objavila Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika, vidi se srpski političar koji svojoj majci Miri peva pesmu "Srpkinja je mene majka rodila".

 

- Srpkinja je njega majka rodila, sve da voli ona ga učila, sa verom u Boga majka rađala, pa mu duša kao nebo velika - napisala je Gorica Dodik.

 

Za sada nije poznato kad je tačno nastao snimak.

Srpski član Predsedništva BiH inače je nedavno na jednoj privatnoj proslavi u Banjaluci s Bobanom Rajevićem otpevao "Đurđevdan".

U javnosti je, međutim, najveću buru izazvao sredinom oktobra kad je doveo harmonikaša u svoj kabinet u Predsedništvu BiH kad je takođe pevao "Srpkinja je mene majka rodila".

Javnost pamti i njegove duete sa ministrom policije Srbije Aleksandrom Vulinom sa kojim je otpevao "Neće Gara da primi vakcinu" i sa najboljim svetskim teniserom Novakom Đokovićem sa kojim je na jednom slavlju zapevao "Romaniju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading