KLUB IZ KOG JE NESTAO MATEJ PERIŠ ZA NOVU GODINU IZNAJMIO POZNATI VODITELJ! Oglasio se menadžer!

Autor:

Hronika

03.01.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između četvrtka i petka, odnosno u noći između 30. i 31. decembra, oko pola tri ujutru, u Beogradu.

KLUB IZ KOG JE NESTAO MATEJ PERIŠ ZA NOVU GODINU IZNAJMIO POZNATI VODITELJ! Oglasio se menadžer!

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

 

Potraga za njim i dalje je u toku, a trenutno je fokusirana na reku Savu, na potezu od Ušća do kafića „Magacin” (bivši „Gotik”), gde je ovaj mladić poslednji put viđen.

Ekipa Objektiva stupila je juče u kontakt i sa menadžerom kluba "Magacin” (bivši "Gotik”), gde je mladić poslednji put viđen, a koji je naglasio da nikakvog incidenta te noći nije bilo.

Policija je bila juče u klubu i uzela je snimke sa sigurnosnih kamera. Ni do kakvog incidenta u klubu nije došlo ni u jednom trenutku, bilo je sasvim normalno veče - istakao je on za naš list.

Inače, kako smo saznali, klub već duže vreme ne radi, a prostor u zakup na šest dana u toku praznika iznajmio je jedan poznati voditelj.

Juče je u Beograd stigao i mladićev otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolo sudija. On je ranije istakao da ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi ovo što se dogodilo.

Došao je u Beograd s petoricom prijatelja, a i ranije je slavio Novu godinu van Hrvatske, bio je na dočeku i u Pragu, Budimpešti… Poslednji put sam se čuo sa njim 30. decembra, oko 17 časova − istakao je otac nestalog mladića.

Potresen, on je dodao da je Matej Periš po obrazovanju ekonomista, ali i sportista.

Preko leta radi kao skiper za upravljanje jahtama. Imao je organizovan i poslovni život, završio je škole. Taj odlazak na doček Nove godine bio je prvi put da je u Beogradu − ispričao je otac mladića.

Prema njegovim rečima, bilo je planirano da se juče vrati u Split sa svojim prijateljima, sa kojima je došao kombijem u Beograd.

Samo da ga nađem. Da vam kažem iskreno, puno vremena je prošlo od kada smo se poslednji put čuli, nada mi kopni… Samo da Mateja nađem, pa makar ga morao samo jednom poljubiti − kroz plač izgovora otac.

Nenad Periš juče je istakao da su mu pomoć ponudili mnogi iz srpskog vaterpola, među kojima su i Darko Udovičić i vaterpolo legenda Igor Milanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading