HAOS NA MANJAČI! Vulin i Dodik pevaju krajišku muziku pod šatorom (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.08.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije Aleksandar Vulin i Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik danas su posetili tradicionalnu manifestaciju "Kočićev zbor", koja se u Stričićima kod Banjaluke održava od 1965. godine, a posvećena je narodnom tribunu i književniku Petru Kočiću.

Republika

Foto: Printskrin

Aleksandar Vulin i Milorad Dodik pevaju na "Kočićevom zboru"

 

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin, na zadovoljstvo mnogobrojnih građana, koji su na Manjaču došli, uprkos kiši i hladnoći, zapevali su sa muzičarima.

- Dok Srbiju vodi predsednik Aleksandar Vučić, Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana i biti branjena onoliko koliko će biti branjena, čuvana i sačuvana Republika Srbija. Gde god Srbin da živi mora da zna da Srbija brine o njemu i da će brinuti o njemu - poručio je ministar Vulin na centralnoj manifestaciji "56. Kočićevog zbora“ u Stričićima na Manjači. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading