VULIN OSUDIO NAPADE NA TAMARU VUČIĆ: Strašno je što se Srbija navikava da je mržnja prema predsednikovoj porodici dopuštena

Autor:

Vesti

25.08.2021

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vulin osudio je napade na predsednikovu suprugu Tamaru Vučić.

Republika

Foto: MUP Srbije

Aleksandar Vulin: Strašno je što se Srbija navikava da je svaka mržnja prema porodici Vučić dopuštena

Ministar i predsednik PS-a Vulin izjavio je da je strašno što se Srbija navikava da je svaka mržnja prema porodici Vučić dopuštena i poželjna

- Kada je supruga Vuka Jeremića negativno pomenuta u predsedničkoj izbornoj kampanji u kojoj je aktivno učestvovala sa svojim suprugom orgaznizovana je konferencija za štampu na kojoj su uplakani supružnici tražili i dobili podršku od brojnih koleginica sa RTS-a i drugih redakcija. Kada je Đilas spremno zaplakao pred kamerama jer su mu deca čula pogrdno skandiranje, razvilo se takmičenje koji će se mediji pre solidarisati sa Đilasom. Kada se Vučiću skandira da je peder, onda je to ljudsko pravo, a kada se Aleksandrova supruga Tamara Vučić ismeva i napada zato što učestvuje u kampanji promovisanja naše zemlje onda su uvrede vrhunac duha i sloboda medija - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na uvrede i napade na suprugu predsednika Vučića na pojedinim portalima koji se, pošto Tamara Vučić toliko lepo priča o našoj zemlji, pitaju da li je to Srbija na prodaju. 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tamara Vučić na meti uvreda

- Tamara Vučić je rekla istinu da je Srbija lepa, da ima ljude koje treba upoznati i da se Srbija protiv korone bori bolje nego mnogo bogatije zemlje. Zato je u Đilasovim medijima vređana i napadana baš kao što je vređana kada je najavila izgradnju centra za pomoć deci sa smetnjama u razvoju. Napasti Tamaru što se bori da deca sa smetnjama u razvoju dobiju pomoć i vređati je zato što hoće da Srbiju prikaže u najboljem svetlu mogu samo Đilasovi mediji. Ni ovaj put niko se neće oglasiti, i čak ni udruženja roditelja dece sa smetnjama u razvoju kojima je Tamara pomogla neće reći ni reč u odbranu istine, ne Tamare, uplašeni da će i njih Đilasovi mediji prozivati i vređati. Ni Tamara ni Aleksandar neće cmizdriti, navikli su na napade i uvrede ali strašno je što se Srbija navikava da je svaka mržnja prema porodici Vučić dopuštena i poželjna - rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
zora

25.08.2021 18:24

Lepa,inteligentna, obrazovana i bori se za ono do cega joj je stalo a to su deca. Bravo Gospodjo Vucic,glavu gore i ne obracajte paznju na dno naseg drustva.

Odgovori 30 4
Minja

25.08.2021 19:59

Kakvi smo mi ljudi da napadamo i obračunavamo se sa svakom javnom ličnošću. Nešto je trulo u državi Srbiji. Jedino ne razumem ulogu gospodina Vulina?! U kojem svojstvu daje izjave za medije?

Odgovori 10 5
Zeljko

25.08.2021 21:24

MUP na čelu sa Vulinom trebalo bi hapse svakog ko napada porodicu Vučić jer to je direktan napad i na državu.

Odgovori 20 9
Milena

25.08.2021 22:57

Tamara je divna žena, sve pohvale za nju i za njen rad.

Odgovori 14 1