ZAR STVARNO MISLITE DA ĆU PONOVO DA BUDEM PREMIJER?! Vučić otvoreno o nasledniku u SNS: U GLAVI IMAM ČETIRI KANDIDATA!

Autor: Republika

Vesti

31.12.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je gostujući na televiziji K1 da u planu ima četiri kandidata iz Srpske napredne stranke da ga zamene na mestu predsednika partije.

ZAR STVARNO MISLITE DA ĆU PONOVO DA BUDEM PREMIJER?! Vučić otvoreno o nasledniku u SNS: U GLAVI IMAM ČETIRI KANDIDATA!

Foto: Printscreen/K1 TV

Aleksandar Vučić predsednik Srbije

- U glavi imam četvoro kandidata za predsednika stranke. Iz stranke su naravno. Ja ću da obrazložim povlačenje sa mesta predsednika stranke. Meni je logično, znam odlično rezultate istražianja. Začudili biste se, ali i ja sam ponekad ljudsko biće i ja imam topline i emocija - podvukao je Vučić.

Kako je naveo, uželeo se da bude "običan čovek".

- Nisam bio ni dan na moru ove godine. Možda sam se uželeo toga da budem normalan, običan čovek. Možda sam se uželeo da ne nosim teret. Možda hoću da provedem više vremena sa porodicom, da vidim šta je to što ćerka radi kako studira i uči. Možda malog sina hoću da odvedem na košarku, ovaj veliki me više ne zarezuju - kazao je predsednik Srbije.

On je naveo da se časno borio za zemlju i stranku.

- Za zemlju, daću još malo sve od sebe. Zar stvarno mislite da je moguće da ću da se vraćam na mesto premijera? To pokazuje koliko me ne poznajete. Razlika između mene i nekuh drugih je što živim za rezultate, a ne da živim u svili i kadifi i da odem na Maldive, Bali, Karibe... Nikada nisam otišao u šoping kada odem na poslovni put. Samo u Briselu ima jedna knjižara gde uvek svratim. Deci kupujem poklone za Badnji dan, ne za Novu godinu. Nikad ne idem u šoping, ja idem na sastanke. Imam tremu i strah pred važne sastanke. Imao sam trosatne pripreme za svaki od dva telefonska razgovora koje sam juče imao - kazao je šef države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading