PLAŠIM SE STEFANOVIĆA ZBOG FIOKE?! TO SU SVE GLUPOSTI: Predsednik Vučić otvoreno o odnosima sa ministrom odbrane!

Autor: Republika

Vesti

31.12.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o odnosima sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem.

PLAŠIM SE STEFANOVIĆA ZBOG FIOKE?! TO SU SVE GLUPOSTI: Predsednik Vučić otvoreno o odnosima sa ministrom odbrane!

Foto: printscreen

Gostujući kod Jovane Joksimović na TV K1, Vučić je rekao da sa Stefanovićem nije blizak kao što je bio.

- Viđamo se, nismo bliski, kao što smo bili. Ne želim da objašnjavam, to su moji privatni lični odnosi. Poslovni su korektni, sasvim dobi, ja to uspevam da razdvojim - podvukao je predsednik.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Prema njegovim rečima, nešto drugo je u pitanju.

- Slušao gluposti, plašim ga se zbog fioke. Nema ništa naravno. To su sve gluposti. Istraga se vodi. Šta to nije jasno? Veoma je važna jedna stvar. Da pokažemo drugačije lice od onih političkih stranaka u kojima su se lideri obračunavali sa onima u kojima su dolazili u nesaglasje. I zamislite da kada ja na odboru kažem da ritualno sklanjamo Nebojšu. Ja mrzim to, ne podnosim - naveo je šef države i dodao:

- Ali ja se ne inatim, samo na racionalan i pošten način vodim i državu i političku stranku. Naravno, treba da postoje ljudi koji misle drugačije. Evo imate i Vladu Đukanovića, koji je rekao da će da glasa za "Ne" na referendumu, a ja se polomio da ubedim ljude da glasaju "Da". To što je radio to nisu osetili građani, osetio sam ja i moja porodica. Ja verujem da on može dobro da obavlja svoj posao. Razlika između njega i Đukanovića je što Đukanović nije radio ništa protiv moje porodice - istako je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading