BRNABIĆ: Ova godina je bila izuzetno uspešna za srpsku privredu!

Autor:

Vesti

23.12.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova godina je po srpsku privredu bila izuzetno uspešna godina oporavka u odnosu na prethodnu, pandemijsku, konstatovano je danas na zajedničkoj sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) i Komisije za kapitalne investicije

BRNABIĆ: Ova godina je bila izuzetno uspešna za srpsku privredu!

Foto: printskrin

Na sednici kojom je predsedavala predsednica Vlade Ana Brnabić upozoreno je da naredne godine posebnu pažnju treba obratiti na izazove koji se očekuju, a to je posebno energetika, imajući u vidu složenu situaciju u Evropi.

Brnabić je rekla da je neophodno da fokus bude na prvom kvartalu naredne godine i na planiranju kapitalnih projekata vrednih preko pet miliona evra.


Na sednici je rečeno i da se očekuje blago povećanje inflacije početkom godine, ali i povratak na planirani nivo tokom 2022.

Ministri, članovi Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast BDP podneli su izveštaj o realizovanim projektima i planovima za narednu godinu, navodi u saopštenju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading