DRSKO I BEZOBRAZNO! SKANDAL HRVATSKOG PREDSEDNIKA: Milanović se meša u unutrašnje stvari Srbije!

Autor: Republika

Vesti

23.12.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da ne razume zemlje članice EU koje nisu priznale Kosovo i da će se lično založiti da se to ispravi, prenosi Reporteri.

DRSKO I BEZOBRAZNO! SKANDAL HRVATSKOG PREDSEDNIKA: Milanović se meša u unutrašnje stvari Srbije!

Foto: Tanjug/AP

On je na konferenciji za novinare, nakon sastanka sa kosovskom predsednicom Vjosom Osmani rekao da su ljudi malo informisani o Kosovu.

- Meni lično Kosovo je draga država. Kosovo ima prijateljsku državu jer ima živahnu demokratiju. Kosovo je zemlja koja će vrlo brzo u političkom pogledu moći da se pridruži međunarodnim organizacijama. Iznenađujuće je koliko se malo zna o Kosovu čak i u zemljama EU - rekao je Milanović.

Republika

Foto: youtube.com/Kallxo.com

Vljosa Osmani

Predsednica Kosova Vjosa Osmani rekla je da je sa Milanovićem razgovarala o produbljivanju odličnih odnosa koje imaju Kosovo i Hrvatska.

- Smatramo Hrvatsku velikim prijateljem Kosova. Zahvalna sam Hrvatskoj zbog vakcina koje su nam donirane i solidarnosti u vezi sa nesrećom u Slavonskom Brodu. Naša zemlja je jasno naznačila da je naša vizija članstvo u evro-atlantskim strukturama, zbog čega cenimo podršku Hrvatske - rekla je Osmani.

Ona je dodala i da se nada da će Hrvatska nastaviti da podržava Kosovo na tom putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pero

23.12.2021 19:34

Ovaj Milanovihć pravi ne moguću državu kosovo a njegova Hrvatska se klima. Sa njim to nije država. Šišti bez snage. Fašistička tvorevina nekada. Ućutkati zlo. Srbi su mu za vratom

Seka

27.01.2022 14:56

Bolje Milanovicu da mislis vise na svoju drzavu i narod nego se bavis tudjim poslom. Imas bijede i sirotinje svoje dosta, evo ti dolaze gradjani u Srbiju da zarade novac jer im ga ti ne mozes dati. Naravno ne, jer mislis samo po citav dan kako da sto vise zla napravis Srbiji. Bojim ti se da ce ti sve Bog vratiti jednog dana. Moja ti je piruka da tu mrznju suzbijes sto prije.