NEDA UKRADEN NAŠLA NOVOG MOMKA: Pevačica ZAVELA košarkašku LEGENDU!

Autor:

Zabava

23.12.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden već dugo vremena živi kao slobodna žena, a sada je otkriveno ko je pevačici ukrao srce.

NEDA UKRADEN NAŠLA NOVOG MOMKA: Pevačica ZAVELA košarkašku LEGENDU!

Foto: youtube.com/printscreen

Neda Ukraden zavela je Zorana Moku Slavnića, košarkašku legendu kojeg su svojevremeno nazivali Španci. Kako Kurir.rs saznaje Zoran i Neda su se upoznali na nesvakidašnji način. 

- Ona je letos gostovala u jednoj emisiji na televiziji, gde je otkrila da je savršeni tip njenog muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan čovek. Nakon toga je usledio poziv koji se ne odbija, a koji ona nije očekivala. S druge strane žice bio je Moka, koji je u javnosti poznat kao beogradski šmeker i mangup koji je osvajao najlepše žene. Neda je bila oduševljena.

Neda i Zoran su se upoznali početkom juna, a ona ga je odmah pozvala na promociju njenog novog albuma. Moka je prihvatio poziv i došao je kako bi ispoštovao pevačicu i tu su sevnule prve varnice među njima. Zajedno su otpevali njen veliki hit "Zora je", što je oduševilo sve prisutne. Tada su još krenule priče da su njih dvoje više od prijatelja, a nakon toga su u više navrata viđeni zajedno kako uživaju u beogradskim restoranima. Nedavno smo saznali da Slavnić već četiri meseca ne živi sa suprugom, a i Neda je odavno slobodna žena. 

- Nema veze sa emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu - rekao je Slavnić za Kurir.

- Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem - rekla je Neda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Zeljo

23.12.2021 20:48

Zanima me samo kako bi ove babeskare izgledale da nema plastičnih hirurga i kakobo onda vatali dečje.

Nedja

23.12.2021 21:57

Valjda baba Neda našla dedu.