ŠKORO BI DA POBEDI VLAST PREKO TVITERA! HVALI SE PODRŠKOM I "ISTRAŽIVANJIMA": Ne odričem se izgradnje potpuno novog sistema i RUŠENJA REŽIMA

Autor: Republika

Vesti

20.12.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i čan Skupštine Slobodne Srbije Srđan Škoro najavio je da će se kandidovati za predsednika Srbije na predstojećim izborima 2022. godine. Nakon najave, svoju politiku preneo je na društvene mreže hvaleći se "velikom podrškom"

ŠKORO BI DA POBEDI VLAST PREKO TVITERA! HVALI SE PODRŠKOM I "ISTRAŽIVANJIMA": Ne odričem se izgradnje potpuno novog sistema i RUŠENJA REŽIMA

Foto: printskrin

On je gostujući u medijima pozvao sve ljude koji ga "teraju da se kandiduje" i prijatelje iz Skupštine Slobodne Srbije, kao i saborce iz opozicije da ga podrže.

Svoju politiku nastavio je da sprovodi i putem društvenih mreža.

Da sam znao da će ljudi u ovolikom broju ovako pozitivno reagovati istakao bih svoju kandidaturu mnogo ranije. I ne odričem se svojih prijatelja i saboraca, a još manje ciljeva - rušenja režima i izgradnje potpuno novog sistema - napisao je Škoro u objavi na Tviteru.

Škoro je siguran da izbornu trku može da istrči, jer to navodno "neka istraživanja" pokazuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Voisin

20.12.2021 13:43

Ko je ovaj tip?Za Škoru pjevača i političara iz Zagreba sam čuo a za ovog anonimusa nikada🥺🥴

Marina

20.12.2021 14:34

Kojom podrskom se ovaj pacenik Škoro hvali kada na izborima nece ga nigde biti.