EVROLIGAŠKI PROMAŠAJ: Željko doveo TRAGIČARA u Partizan!

Autor:

Sport

20.12.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je dugo čekao pojačanje na poziciji centra, a trener crno-belih pronašao je rešenje u liku Francuza Matijasa Lesora.

EVROLIGAŠKI PROMAŠAJ: Željko doveo TRAGIČARA u Partizan!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Njegov povratak u Beograd podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama - "Grobari" slave, a "Delije" se bune zbog izdaje i budžeta Večitog rivala.

Lesor je tokom sezone 2017/2018 nosio crveno-beli dres, a tada je upravo potez francuskog asa klub sa Malog Kalemegdana koštao plasmana u Evroligu. Crvena zvezda je tada, pod dirigetnskom palicom trenera Dušana Alimpijevića, poražena u finalu ABA lige od Budućnosti sa 3:1, a tragičar trećeg susreta bio je Lesor!

Podgoričani su slavili sa 78:77, a lopta se, posle promašaja Džejmsa Feldina, odbila u ruke Francuza, koji nije uspeo da poentira na obruču.

Detalja iz "Morače" se možete podsetiti u videu.

Podsetimo, Lesor ima 26 godina, početak tekuće sezone proveo je u Makabiju, a nakon što je okončao dvomesečnu saradnju sa "ponosom Izraela", parafirao je vernost crno-belima do leta 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading