BOLJE ĆUTI! Vuletić hteo da ponizi birače SNS, pa ispao glup

Autor: Republika

Vesti

03.12.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši potpredsednik FK Partizan, ali i vanredni profesor Pravnog fakulteta, propisno se obrukao na Tviteru pošto je pokazao elementarno neznanje iz svoje oblasti

BOLJE ĆUTI! Vuletić hteo da ponizi birače SNS, pa ispao glup

Foto: ST/Aleksadnar Nalbantjan, Strahinja Aćimović

Vladimir Vuletić, osnivač pokreta "Crno na belo" i bivši potpredsednik FK Partizan, pošteno se izblamirao na društvenoj mreži Tviter.

U želji da ismeje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vuletić, koji je i vanredni profesor Pravnog fakutleta, pokazao je elementarno neznanje.

- Oni, kojima se on obraća, ne znaju ni za condictio sine qua non (uslov bez kog se ne može), ni za contradictio in adiecto (suprotnost u svojoj osnovi). Njegov nivo je pax domus penis bonus - napisao je Vuletić na Tviteru.

Međutim, profesor Vuletić, poznat i kao brat Veljka Belivuka, je pokazao da ne zna razliku između conditio (uslova) i condictio (neosnovanog obagaćenja). To je nešto što bi i student, a kamoli profesor Rimskog prava na Pravnom fakutletu morao da zna. Ne kaže se condictio sine qua non, već conditio sine qua non.

Foto: Printscreen

Tvit Vuletića kojim je pokazao neznanje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Pera

03.12.2021 10:26

Ljudi kao Vladimir Vuletić imaju tu nesreću da ne umeju ni da pocrvene, niti da se stide. Jadan i bedan profersor, neka služi kao primer jednog univerzitetskog profesora.

Odgovori 17 5
kiki

03.12.2021 22:23

Jadan profo, opet mu podmetnuli vanilij secer pa se pogubio. Sav se zaokruzio od besa, eksplodirace jedan dan.

ZAvram

04.12.2021 00:07

Професор простачина! Зна се шта је њему у глави, у мислима, у устима... О томе и пише... Трабуња, као непросвећена бараба, уместо да помогне тужилаштву у борби против организованог криминала... Ах, да, како да поткаже свога батицу... Универзитетски професор... Земљо, отвори се!

Bole

04.12.2021 06:37

Zaista neobičan čovek i profesor. Sve suprotno od onoga kako treba. Stalno se svadja, uvek nervozan, svi mu smetaju, svi su neznalice,… Neobična pojava: fizički, energetski, duhovno. Istina, nema dileme da čovek ima kvakitete, no, svrstao bih ga u “energetske vampire” koji su naporni bez efekta i na kraju je za izbegavati.