GORUĆE PITANJE POSTAVLJENO VUČIĆU! Predsednik odgovorio na "demokratiju" opozicije i blokade puteva!

Autor: Republika

Vesti

28.11.2021

13:54

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o protestima koji su juče organizovani u nekoliko gradova Srbije, kada su blokirani putevi.

GORUĆE PITANJE POSTAVLJENO VUČIĆU! Predsednik odgovorio na "demokratiju" opozicije i blokade puteva!

Printscreen/KlikTV

Komentari (7)

Loading
Dr Miggyy

28.11.2021 14:02

ЈЕДАН ЧОВЕК КАДА ОБЈЕДИНИ НАРОД, ВЛАСТ И ПОЛИТИКУ Протекле недеље догоди се веома важан састанак за нашу земљу у Сочију Путина и Вучића. Најважнији детаљ је цена гаса. Радост без ограничења, тренутна цена гаса (270 $/m3) остаје важећа и наредних шест месеца (до избора). Овај договор челника је примљен са великим задовољством и олакшањем у Србији. И ту смо најбољи у Европи, цена природног гаса је најефтинија у свету. То је братски однос брата руса и брата из Србије. Да је цена повољна, јесте, а шта нас чека, не знам, а за узврат, даћу њему свашта. не зна се шта. Успех је постигао председник без премца. Када дође време да дам свој глас, даћу га њему,а за његов патриотизам поклањам му басну. Постигнути успех у вези цене и количине гаса и осталих договора у Европи гледају са другим очима него обично, биће пут за ЕУ кривудав и са великим успоном. Басна: СИБИРСКИ МЕДВЕД И ПАНОНСКО ЈАГЊЕ Услед велике суше и неприлике Панонском јагњету понестала храна, крма и воде. Након дугог премишљања дође до идеје да се обрати Сибирском медведу, јер тамо је хладније и није била суша. Упути се јагње, по обостраном договору, и стиже код Сибирског медведа. Када стиже и како га примио домаћин Панонско јагње се изненадило, јер је слушало да Сибирски медвед је најача животиња, нико не сме да га нападне ни у чопору, сви беже и склањају се од њега. Када медвед угледа мало и сићушно Панонско јагње, толико се обрадова како је питомо и нежно, упита га шта му недостаје, чиме да га угости. Одговор је био да му треба храна, храна господару. Медвед му донесе отаву, суву траву, крму и воду.Након боравка јагњета код медведа уз захваљивања крену за свој родни крај, а медвед му напуни кола са свакојаком храном, да има да презими, оно и цело његово стадо, а ништа не кошта, мимо оног да нема бесплатан ручак. Изљубише се и јагње оде у свој завичај под пратњом медведа. Током боравка Панонског јагњета код Сибирског медведа немо су посматрали са даљине Амерички којот, Енглески рис и Немачки овчар. Није им јасно како Сибирски медвед био тако добар домаћин, а они нису смели, из искуства, нити да му се јаве, а још више да му се приближе и да га учтиво замоле за иће и пиће, како не би настрадали гладни и жедни. Ова жива створења коментаришу каква грдосија се дружи са малим и нежним створом - Панонским јагњетом.

Odgovori 14 4
Marko

28.11.2021 14:08

Ja mislim ea policija treba da reaguje u skladu sa zakonom, i da obezbedi prolaz na ovaj ili onaj nacin

Odgovori 16 7
Mile

29.11.2021 09:49

@Marko - Policija ne radi svoj posao.

Vuk07

05.12.2021 21:08

@Marko - Bez obzira šta zapad kaze u vezi upotrebe sile od strane policije. Država je dužna da zaštiti sve bez obzira za kogoga je glasao. A vidimo zapadnu demokratiju danas su Briselu napali vodenim topovima, suzavcem po ovoj hladnoći. Nas mogu oni da opominje ili da nas svrstavaju u zemlje ne poštovanja ljudskih prava, Daćemo im mi malo naše nacionalne manjine pa mozda ce da razumu našu muku. Na zapadu manjinski narod nesme da pinse a komo li da traži svoja prava.

Vl

28.11.2021 15:00

Pred policijom su teski zadaci

Odgovori 15 2
Zeljko

28.11.2021 17:28

Ako su protesti mirni onda ok, ali ako ugrožava građane, državu, i u ovom slučaju saobraćaj do te mere da dolazi i do nasilja, onda policija treba da ih spreči.

Odgovori 14 4
Зоки Камион

28.11.2021 17:58

И Вучко је некада ишао на улицу кад је тата Шешељ ишао у Хаг, па хапшење Младића, ишло се на РТС, ... заборавља се све

Odgovori 1 10