DANILO NIJE META, LAŽOVI GAĐAJU NJEGOVOG OCA ALEKSANDRA! Vulin pravo u centar: Valjda će i tužioci zaraditi svoju platu!

Autor: Republika

Vesti

01.12.2021

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin danas je reagovao na tvrdnje da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer jednom fudbaleru i istakao da se predsednikovom sinu već 9 godina upropašćuje život.

DANILO NIJE META, LAŽOVI GAĐAJU NJEGOVOG OCA ALEKSANDRA! Vulin pravo u centar: Valjda će i tužioci zaraditi svoju platu!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

On je naveo da se nada da će na navede KRIKA reagovati tužioci i pokazati da se za takvu laž odgovara.

- Danilo Vučić nije menadžer ni jednom fudbaleru, i da jeste, to ne bi bilo ni pogrešno, ni protivzakonito, ni nemoralno, ali Danilo Vučić jednostavno nije ničiji menadžer. On radi u vinariji i to su proveravali i novinari i državni organi, i svi su se uverili da je tako. O Danilu ne pišu strani mediji, oni samo prenesu ono što čankolizi i domaći špijuni dostave i slažu. Danilu je upropašten i ovaj rođendan, ali već 9 godina se uporno radi da mu se upropasti život - ocenio je Vulin.

Foto: instagram.com/printscreen

Na meti hejtera: Danilo i Aleksandar Vučić

Prema njegovim rečima, Danilo Vučić nije meta, "lažovi gađaju njegovog oca Aleksandra Vučića i sa njim Srbiju".

- Bednici koji žive od laži, zaradili su svoju dnevnicu, nadam se da će jednom i tužioci zaraditi svoju, bar da pokažu da se za laž odgovora - rekao je Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading