POSLANICI SNS ODGOVORILI MARINIKI: Svi znaju da je nju srpski narod zločinački, svakodnevno seje zlu krv

Autor:

Vesti

30.11.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici Srpske napredne stranke odgovorili su odgovorili su na nove napade Marinike Tepić.

POSLANICI SNS ODGOVORILI MARINIKI: Svi znaju da je nju srpski narod zločinački, svakodnevno seje zlu krv

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Đorđe Todorović je napisao da svi znaju da je srpski narod za Mariniku Tepić zločinački.

- Overila je to svojim potpisom na Rezoluciji o genocidu u Srebrenici. Veće zlo Srbija nije videla i takvi bi da se jednog dana pitaju. Teško da će moći. Ali da biju ljude i glave razbijaju - mogu, jer tajkun masno plaća.

 

 

Jelena Obradović je Tepić poručila da je sama sebi presudila kada je srpski narod proglasila genocidnim.

- Marinika, lažna dušebrižnice Srbije, danas je red na laži i sažaljenja? Sami sebi ste presudili kada ste srpski narod proglasili genocidnim. Plaćena uposlenice pa vi svakodnevno sejete zlu krv okorelim lažima,pozivanjem na nasilje, batinašima,napadanjem porodice. Stida nemate!

 

 

Đorđe Dabić je poručio da ona i slični njoj seju zlu krv.

- Vučić nastavlja da podiže i gradi Srbiju koju si ti i tebi slični uništavali! Zlu krv sejete ti i tvoji koji slavite prebijanje čoveka kome se lekari bore da mu sačuvaju oko. U istoriju je narod poslao tebe i tvoje zato što ste krali i pljačkali i nikada se nećete vratiti na vlast!

 

 

Ivana Nikolić je poručila da Marinika nastavlja da etiketira srpski narod kao genocidni narod. Jednom mrzitelj - uvek mrzitelj.

- Nastavlja i da se slika sa svojim herojima - batinašima i narkodilerima koji guraju drogu našoj deci. Jednom žuta banda - uvek žuta banda.

 

 

Nevena Đurić je rekla da Đilas i Marinika nude tuđe živote.

Tuđi životi su ono što Đilas i Multikom radnici nude. Cilj im je da dođe do nasilja i haosa jer je to jedini ambijent u kom funcionišu. A najsrećniji bi bili da padne srpska krv? To sanjaju i kad spavaju, i kad su budni? Jer o rezultatima ne mogu da pričaju... nema ih!

 

 

Olja Petrović tvrdi da Marinika zarađuje platu mrzeći svoj narod.

Marinika se bori da zaradi platu i za sledeći mesec, mrzeći svoj narod, braneći batinaše,sejući sa svojim gazdom upravo tu zlu krv koju pominje.A udružili se oni koji su već bili zajedno,ponižavali i pljačkali narod, kojima više niko ne veruje,ali njima silnih miliona nikad dosta.

 

 

Ana Beloica kaže da je na delu obmanjivanje građana.

Opet na delu vidimo obmanjivanje građana, istih onih kojima su razbijali glave, tukli ih, pritom se boreći da sve Srbe proglase genocidnim. Već viđeno glumatanje žrtve, koje vređa inteligenciju, zarad sticanja jeftinih političkih poena.

 

 

Nemanja Joksimović kaže da o sejanju krvi među ljudima priča osoba koja poziva na prolivanje krvi na ulicama, koja targetira srpski narod da je genocidan, koja je naredila da se "iseli" iz Pančeva novinar koji joj se ne sviđa.

- Šta je sledeće, proglasiće žutog tajkuna Đilasa za prvog mirotvorca univerzuma?

 

 

Dejan Kesar je poručio da ljudi iz Multikom stranke seju mržnju među srpskim narodom.

- Jedino ko seje mržnju među srpskim narodom ste vi iz Multikom stranke. Vama su heroji batinasi, narkodileri i oni koji direktno rade protiv srpskog naroda. Vi ste imali nameru da srpski narod proglasite genocidnim. Ne glumi zrtvu i idi zagrli tvog idola iz Šapca.

 

 

Miloš Terzić tvrdi da je jedini zadatak Multikom sluge da na dnevnom nivou izmisli laž o Vučiću po nalogu gazda Đilasa.

- Roditelje niko ne pominje, ali su svi videli kako optužuješ Srbe za genocid i kako tvoji batinaši biju nedužne građane. Laži Multikom klana ne prolaze ni u kokošarniku više.

 

 

Zoran Tomić kaže da je Marinika batinaša proglasila herojem.

- Batinaša proglasila herojem, tajkuna liderom, kokoške dilerima, praćku automatskom puškom, a Srbe genocidnim narodom... Svoj niz gluposti nastavila sa proglašenjem "ujedinjenja" žute opozicije i nastavalja sa lažima. Čudo kako Multikom plata pokida vezu sa zdravom pameću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

01.12.2021 07:25

Mariniki se njene reči obile o glavu.