PODRHTAVA MARAKANA: Stigla potvrda, Zvezda dobija EKSTRA pojačanje!

Autor:

Sport

30.11.2021

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će ove zime dobiti još jedno veliko pojačanje.

PODRHTAVA MARAKANA: Stigla potvrda, Zvezda dobija EKSTRA pojačanje!

Foto: Starsport

Već odavno je poznato da u januaru na Marakanu stiže norveški napadač Ohi Omoižuanfo, a pored njega novi fudbaler Crvene zvezde postaće i kolumbijski štoper Danilo Arboleda.

Pisalo smo ranije tokom dana da je srpski šampion zainteresovan za defanzivca moldavskog kluba, a sada je iz samog kluba potvrđeno da će on postati novi fudbaler crno-belih, saznaje Kurir.

- Radi se o sjajnom fudbaleru, u čije smo se kvalitete dobro uverili. Želimo da ga uparimo u drugom delu sezone sa Aleksandrom Dragovićem. Bio bi zločin da ne uzmemo takvog igrača jer mu u decembru ističe pozajmica i postaje slobodan agent - rekli su Kuriru iz Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Arboleda ima 26 godina i ove godine se sjajno pokazao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a upravo je njegovim golom Šerif i eliminisao Crvenu zvezdu.

Odigrao je i svih pet mečeva u grupnoj fazi elitnog takmičenja i sigurno će predstavljati ogromno pojačanje za crveno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading