ISTINA O PROBLEMIMA SA LENOM: Raša Novaković otkrio šta se dešava sa ĆERKOM Goce Tržan! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

01.12.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raša Novaković, suprug Goce Tržan odgovorio je na poziv portala Republika.rs i otkrio istinu o navodima da imaju probleme sa Lenom.

ISTINA O PROBLEMIMA SA LENOM: Raša Novaković otkrio šta se dešava sa ĆERKOM Goce Tržan! (FOTO)

Foto: instagram.com

 

Nakon što se u medijima pojavila vest da pevačica Goca Tržan navodno ima problem sa njenom ćerkom Lenom, zbog čega atraktivna plavuša ima glavobolje, kontraktirali smo njenog izabranika Rašu Novakovića, koji se odazvao našem pozivu i otkrio istinu o navodima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Naime, pojavio se izvor koji je otkrio kako Goca zbog ćerke ima glavobolje, da više ne sluša ni Rašu, ni majku, da se bahato ponaša... Međutim, ono što je sasvim poznato u javnosti, što ni sama Goca ne krije, da sa ćerkom ima vrlo otvoren odnos, da pričaju o svemu, kao i da sve nedoumice reše mirnim putem. Goca je nekoliko puta i u svojim snimcima na Jutjub platformi govorila o roditeljstvu, davajući budućim ili već ostvarenim roditeljima, o ponašanju prema naslednicima, te se nikada nije moglo zaključiti da ima bilo kakav problem sa ćerkom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Da je Goca požrtvovana majka govori u prilog i to što redovno objavljuje fotografije sa svojom mezimicom, koja je izrasla i prelepu devojku. A mnogi komentari su ,,Pozavideti na ovakvom divnom odnosu", ,,Goco, svaka ti čast kako si vaspitala ćerku"...

Goca i Raša su nedavno stali na "ludi kamen", nakon dugi niz zajedničkog života, obavili su i privatnu ceremoniju, na koju su bili pozvani samo bliski prijatelji i porodica. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Goca Tržan i Raša Novaković

 

- To su sve gluposti, nema tu ni i od istine. Goca i ja imamo super odnos sa Lenom, kakvi crni bliski izvori. Zarad klika ljudi izmišljaju svašta. Ja sve razumem, ali nije to istina, čista izmišljostina - rekao je Raša za Republika.rs. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Dera

01.12.2021 15:32

Biće problematična kao i njena majka što je bila, a i sada je.

Odgovori 14 6
Milica

01.12.2021 18:00

@Dera - Nije samo majka vec i takozvani otac:(((

Last

02.12.2021 21:23

@Dera - Sramno komentari za dete, vi ste dno što tako pišete.

Sara

03.12.2021 11:55

@Dera - Zli vas tera da pišete komentare o ljudima koje lično ne znate i koji ne z mb aju vas. Maloletni decu ovde kinjite olosi nedopravljenih.