ALEKSANDRA SUBOTIĆ URADILA JAVNO TEST ZA TRUDNOĆU: Rezultati su je ŠOKIRALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Aleksandra Subotić odradila je test za trudnoću, a kada je dobila rezultati, ostala je u šoku.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ URADILA JAVNO TEST ZA TRUDNOĆU: Rezultati su je ŠOKIRALI! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss

 

Bivša zadrugarka i starleta Aleksandra Subotić danima unazad se borila sa spekulacijama da je u drugom stanju i da će izabraniku Peci roditi još jedno dete. Međutim, starleta ne krije da ne bi volela da joj se desi još jedno dete, ali da za sada uživa u majčinstvu takvo kakvo je. 

 

 

No, kako su društvene mreže sastavni deo naše svakodnevnice, Subotićeva se našalila sa pratiocima, pa je uradila test za trudnoću, preko filtera koji nudi Instagram. Naravno da je sve bilo u sklopu šale, a ono što je test pokazao kao rezultat, nasmejalo je ovu atraktivnu crnku. 

 

 

Podsetimo, Aleksandra je tokom ljubavi sa Pecom dobila sina, kom je dala ime Jovan, dok je prvoj ćerki i njenoj princezi podrila ime Magdalena. Poznato je da je Subotićeva požrtvovana majka, koja sve čini kako bi svojoj porodici i naslednicima omogućila što kvalitetniji i bolji život. Aleksandra nije krila da je u rijaliti ušla zbog novca, koji je dobila, kako bi mogla da obezbedi svoju decu, što joj se definitivno isplatilo, a Peca i majka Ljuba Pantović bili su joj na raspolaganju sve vreme, dok je ona boravila na imanju u Šimanovcima. 

 

 

- Zatražite saglasnost od oca deteta - gio je odgovor koji je Aleksandra dobila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vlada

02.12.2021 08:56

Svako pravi ono što ume.