POSTOJI HEMIJA, ALI... Nikoliji Jovanović neće biti dobro! Glumica Hana Selimović priznala osećanja pred Reljom Popovićem! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Hana Selimović priznala je sve o osećanjima prema pevaču i kolegi Relji Popoviću!

POSTOJI HEMIJA, ALI... Nikoliji Jovanović neće biti dobro! Glumica Hana Selimović priznala osećanja pred Reljom Popovićem! (FOTO)

Foto: Instagram.com

 

Pevač i muzičar Relja Popović oprobao se po drugi put u glumačkoj branši, pa je dobio važnu ulogu u seriji ,,Besa", što je njemu kao umetniku veliki uspeh. Relja je sa svojom koleginicom iz glumačke postave Hanom Selimović bio post na Prvoj televiziji, pa su pričali o svim spekulacijama koje su u proteklom periodu cirkulisale. 

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Relja Popović i Hana Selimović

 

Na početku razgovora Hana se dotakla natpisa da se između Relje i nje desilo nešto više od prijateljstva, pa se tom prilikom obratila gledaocima. 

- Moram da pazim šta ću reći, jer smo se pohvalili međusobno, bili smo izloženi raznim naslovima, koji nemaju veze sa vezom, kao hemija između Relje i Hane, mi smo dosta nedvosmisleno rekli i pohvalili jedno drugo u profesionalnom smislu - izjavila je Hana.

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Relja Popović

 

Nakon nekog vremena, Hana je ispromovisala svoju predstavu koju igra u pozorištu, a onda se Relja našalio, pa je upitao kada može doći sa lepšom polovinom, NIkolijom Jovanović kako bi je gledao na sceni. Odmah potom se Hana našalila na sopstveni račun, pa pecnula Jovanovićevu. 

- Kada Nikolija i ja možemo da dođemo na predstavu? - upitao je Relja. 

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Hana Selimović i Relja Popović

 

- Postoji hemija, ali između mene i Nikolije, sad će takvi naslovi da krenu - našalila se Hana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading