NIKOLIJA I RELJA UHVAĆENI U JAVNOSTI! Bračni par u centru prestonice, svi se okretali za njima! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.11.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se održava druga sezona serije ''Besa'' , a televizijska premijera biće 27.novembra.

NIKOLIJA I RELJA UHVAĆENI U JAVNOSTI! Bračni par u centru prestonice, svi se okretali za njima! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Večeras je u Kombank dvorani održana premijera nove sezone popularne serije ''Besa'', koja je pobrala simpatije mnogobrojne publike, a pored glumaca i glavnih likova, crvenim tepihom su prošetale mnoge javne ličnosti.

Druga sezona serije povezuje osam zemalja i glumce sa različitih prostora, te je većina ovom prilikom došla da se upozna sa publikom i bude deo ovog događaja, te su na Radivoja Bukvića, Milana Marića, Milicu Zarić, Hanu Selimović, Miloša Timotijevića i mnoge druge oči bile uprte celo veče.

Veliku pažnju privukao je i poznati muzički par, Relja Popović i Nikolija Jovanović. Naime, Relja je deo druge sezone popularne serije, a Nikolija mu je najveća podrška. Njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica i nisu krili koliko su ponosni na ovo Reljino ostvarenje.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Relja Popović i Nikolija Jovanović na premijeri druge sezone serije Besa

Glumci i novinari imaju priliku da vide dve epizode, a serija "Besa 2" biće emitovana od 27. novembra, subotom i nedeljom od 21h na SUPERSTAR TV.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading